Dinsdag was de eerste editie van Business Meets van 2020! We waren te gast bij het altijd prachtige Fort Lent van Jordy Baumann. Het was een inspirerende avond waar kennisdeling en netwerken centraal stond.

Voorafgaand aan het evenement mocht een select groepje een Masterclass bijwonen van Huub van Den Bosch en Ingeborg Tiecken over het behouden van personeel.

Om 17.15 druppelden de ondernemers uit de regio het Fort binnen voor het hoofdprogramma. Na een welkomstdrankje en het openingswoord door Ber Pas, klom Carola Rodrigues het podium op voor een inspirerend interview met onze twee sprekers: Doeco Terpstra (NXP Semiconductors) en Sander Hoeken (Infocaster). Daarna mochten de leden gaan genieten van een heerlijk walking dinner.

Het was weer ouderwets gezellig! We kijken uit de naar de volgende bijeenkomst op 31 maart bij Dé Smaakcateraar. Zien we je daar?

In de volgende editie van Arnhem en Nijmegen Business magazine vind je het volledige verslag van Business Meets. Momenteel zijn de mannen van Beeldfanaat bezig met een prachtige sfeervideo, deze verschijnt binnenkort! De foto’s, tevens gemaakt door Beeldfanaat, vind je hier onder of op onze Facebookpagina’s van Arnhem Business en Nijmegen Business.