De nieuwe Nijmegen Business is uit! De zevende en laatste editie van dit jaar staat weer boordevol inspirerende ondernemersverhalen uit de regio Nijmegen. Met op de cover dit keer het horecaondernemersduo Thijs van Gastel en Frank Goossens over hun nieuwe, tweede Bistrobar Bankoh. Na het succes van Bistrobar Berlin en de unieke kans van een prachtige locatie aan Handelskade, konden de twee heren dit niet laten schieten.

“In Bankoh wordt de succesvolle blauwdruk uit Berlin toegespitst op de fusiongerechten met oosterse inslag. We gebruiken het Aziatisch continent als vertrekpunt voor onze menukaart. De gerechtjes en specials zijn uitermate geschikt om te delen, waardoor de gasten aan tafel een ware ontdekkingsreis maken.” – Lees de coverstory op de website van Nijmegen Business.

Nog een bijzondere locatie die wij bezochten voor deze editie: de catacomben van de Goffert waar de derde bijeenkomst van dit jaar van RAN Business Ontmoet plaatsvond. Op pagina 25 geven we je een mooie impressie van deze dag. Een geslaagd evenement waarbij ruim 120 deelnemers aanwezig waren. Dat belooft wat voor nummer vier op 23 november, uiteraard weer op een sportieve locatie: het Triavium bij de Nijmeegse ijshockeyclub Ahoud Devils.

Ook sportief: de finale van onze eigen golfcompetitie. Op pagina 54 vind je een uitgebreide sfeerimpressie van deze dag. Wil je hier volgend jaar zelf ook aan deelnemen, houd dan onze website en social media in de gaten, want daarop worden de nieuwe golfdata bekendgemaakt. Dit is overigens niet de enige sfeerimpressie in deze editie. Op pagina 69 vind je eveneens beelden van onze Zakenautotestdag.

Wat hebben we in deze editie nog meer in de aanbieding? Uiteraard maakten we weer een ‘Rondje Nijmegen’ met een bekende Nijmegenaar. Dit keer stapten we in een Range Rover met zanger Ron Link. Je leest er meer over op pagina 34. En natuurlijk stellen we je op pagina 10 ook weer voor aan een echte powervrouw: Lydia Groeneveld van Groeneveld Organisatieontwikkeling. Een inspirerende onderneemster met als motto: plant a seed and watch it grow, plant a seed and let it go.

Inspirerend zijn trouwens ook de ondernemers die genomineerd zijn voor de verkiezing van de Nijmeegse Ondernemer van het jaar 2018. Meer over deze jubileumeditie lees je op pagina 18.

Lees Nijmegen Business 07-2018

Nijmegen Business 07-2018 valt vrijdag 2 november regionaal op de mat en is tevens online te lezen via ISSUU.

> Blader online