De nieuwe Nijmegen Business is uit! De zesde editie van dit jaar staat weer boordevol inspirerende ondernemersverhalen uit de regio Nijmegen. Met op de cover dit keer Humphrey’s Nijmegen.

“Privé of zakelijk lunchen, borrelen of dineren bij Humphrey’s” – Lees de coverstory op de website van Njmegen Business.

When Business Meets… logistics

Logistiek omvat alle handelingen om goederen van grondstof tot eindproduct te verwerken en ze zo snel mogelijk bij de klant af te leveren. Zaken als zichtbaarheid in de bevoorradingsketen en digitalisering vallen hier ook onder. Wie zijn de logistieke specialisten in onze regio?

Zo krijgen we een inkijkje in het logistieke proces van restaurantketen Humphrey’s. Iedere ochtend worden alle 17 filialen vanuit de centrale keuken in Bemmel van dezelfde kwaliteitsproducten voorzien. Binnen 24 uur zijn alle producten op locatie. 

Verder weet Postma Express wel raad met het vervoeren van spoedleveringen en weet Zijm Automotive exact wat er nodig is voor ‘mobiliteitstevredenheid’. Ook indrukwekkend: Pauwels werkte als specialist in grondwerk mee aan de bouw van stadsbrug ‘De Oversteek’, TPN-West richtte de Werkgroep Haven op om de grootste binnenhaven van ons land verder te ontwikkelen en FTTP Truck & Trailer Parts produceerde de (letterlijk!) wereldberoemde FTF trucks. Bedrijven in de regio om trots op te zijn. 

Maar wat betekent het besluit van de Raad van State om een streep te zetten door het Programma Aanpak Stikstof (PAS) voor de logistiek? Reeds verleende vergunningen kunnen teruggedraaid worden, zelfs de onherroepelijke. 

Tenslotte interessant nieuws met betrekking tot ons eigen netwerkplatform in de regio’s Arnhem en Nijmegen. Dat wordt in een nieuw jasje gestoken. Het vertrouwde ‘RAN Business Ontmoet’ wordt ‘Business Meets’. Lees er op pagina 10 alles over.

Op 16 september nemen we afscheid van het oude concept en op 26 november gaan we verder in nieuwe stijl, waarbij ontmoeten en ‘ont-moeten’ kernwoorden zijn. Hopelijk mogen we jou ook verwelkomen en kunnen we zeggen: “Business Meets… you!”


Lees Nijmegen Business 06-2019

Nijmegen Business 06-2019 valt vrijdag 13 september regionaal op de mat en is tevens online te lezen via ISSUU.

> Blader online

> Bekijk foto’s van de bladpresentatie