De nieuwe Nijmegen Business is uit! De vierde editie van dit jaar staat weer boordevol inspirerende ondernemersverhalen uit de regio Nijmegen. Met op de cover dit keer Kompas Veiligheidsgroep.

“Al 12,5 jaar meest veelzijdige en complete organisatie op veiligheidsgebied'” – Lees de coverstory op de website van Njmegen Business.

De deur stoat los!

Oftewel: ‘de deur staat open’ in het Wijchense dialect. Door de bescheiden omvang van de gemeente Wijchen is snel en direct contact mogelijk, zonder bureaucratische of ambtelijke lagen. Het bestuur is benaderbaar. Je wordt gehoord en gezien.
Deze van oorsprong agrarische gemeente heeft een veelzijdig karakter: hoogwaardige industrie, bouwnijverheid en dienstverlening bevinden zich op verschillende grote bedrijventerreinen. Ook de komst van Thermen Berendonck zet Wijchen nog uitdrukkelijker op de kaart. Wijchen hecht belang aan actieve communicatie richting haar ondernemers en probeert altijd snel in te spelen op vragen vanuit de ondernemers. Hier wordt niet gevraagd ‘Wat kom je doen?’, maar ‘Wat doe je en waarmee kunnen we je helpen?’. Hoog tijd om Wijchen eens in de spotlights te zetten. 

Een tweede thema in deze vierde editie van Nijmegen Business is ‘productie’. De Britse ingenieur en uitvinder van de zakloze stofzuiger James Dyson omschreef productie als volgt: ‘Manufacturing is more than just putting parts together. It’s coming up with ideas, testing principles and perfecting the engineering, as well as final assembly’. Op al deze elementen sluit het onderwerp bedrijfsgeheimen, met name belangrijk bij productiebedrijven, naadloos aan. Poelman van den Broek Advocaten doet dit uitgebreid uit de doeken. 

We verruimen de definitie van Dyson bovendien nog iets, door ook het logistieke proces als vervolgstap op de productieketen mee te nemen. Want na de productie houdt het niet op. Alle producten moeten immers ergens naar toe en daar op tijd aankomen! Daar zijn mensen voor nodig. Veel mensen. En waar veel mensen samenwerken, kan er wel eens iets misgaan. Kompas Veiligheidsgroep staat voor veiligheid en daarmee ook voor gezondheid op het werk. 

Tenslotte in deze editie aandacht voor een tweetal populaire events, georganiseerd door RAN Media: de Nijmegen Business borrel en de Betuwse haringparty. Laatstgenoemd event vindt aansluitend op de Rally plaats. En ook zo genoten bij RAN Business Ontmoet op 27 mei? Kom dan op 16 september naar Museum Bronbeek in Arnhem voor de volgende bijeenkomst. Meld je aan via www.ran-business.nl

Op naar een productieve maand! 


Lees Nijmegen Business 04-2019

Nijmegen Business 04-2019 valt vrijdag 31 mei regionaal op de mat en is tevens online te lezen via ISSUU.

> Blader online

> Bekijk foto’s van de bladpresentatie