Een nieuwe editie van Nijmegen Business is vrijdag 1 maart weer regionaal op de mat gevallen. De tweede uitgave van dit jaar staat weer boordevol inspirerende ondernemersverhalen uit de regio Nijmegen. Met dit keer op de cover Poelmann van den Broek Advocaten.

“Bouw en vastgoed zit in ons DNA” – Lees de coverstory op de website van Nijmegen Business.

Verder in deze editie:

‘We shape our buildings; thereafter they shape us’. Boeiende woorden van Winston Churchill, waarmee hij wilde zeggen dat de door ons ontworpen bebouwde omgeving grote invloed heeft op ons gedrag, onze gezichtspunten en de manier waarop we met elkaar omgaan. 

Benieuwd hoe dit in de dagelijkse praktijk ‘vorm’ krijgt? Deze editie staat grotendeels in het teken van het thema ‘Bouw & Vastgoed’. Ook de coverstory heeft een link met Churchills woorden. Poelmann van den Broek advocaten adviseert ondernemers door hen bij te praten over wat er speelt, wat er komen gaat en waarop zij dus moeten letten op het gebied van bouw en vastgoed.

Verder in deze editie een special over ondernemen in de gemeente Beuningen, met onder andere een interview met Henk Plaizier, wethouder Economie en Ruben Hurenkamp, beleidsmedewerker Economische Zaken, vertellen over het vestigingsklimaat voor ondernemers in deze dynamische gemeente. Beuningen staat onder meer voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, een hot topic in ondernemersland. 

In editie 3 gaan we dieper in op duurzaam ondernemen, met onder meer de autotestdag waaraan uitsluitend elektrische wagens deelnamen. Bezoek vooral dagelijks onze website www.nijmegen.business en bijbehorende social media kanalen en blijf zo op de hoogte van het zakelijke nieuws op onder andere dit gebied. Vergeet je ook niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief!

Meld je tenslotte vast aan voor de eerste RAN Business Ontmoet van dit jaar op 25 maart en voor de golfcompetitie. Deze start begin april. De aanmeldingen stromen al binnen, dus wees er snel bij!

Laten we samen bouwen aan een vruchtbaar jaar!


Lees Nijmegen Business 02-2019

Nijmegen Business 02-2019 valt vrijdag 1 maart regionaal op de mat en is tevens online te lezen via ISSUU.

> Blader online