Wauw! Met meer dan 400 gasten hebben we, op 26 november bij Porsche Centrum Gelderland, Business Meets gelanceerd: het nieuwe (kennis) netwerk in de regio Arnhem en Nijmegen. Was je erbij? We hopen dat je net zoals ons genoten hebt van een gezellige netwerkbijeenkomst gisteren. We willen je hartelijk danken voor je komst en we zien je graag in 2020. Kon je er gisteren niet bij zijn? Bekijk hier de foto’s en kom op dinsdag 28 januari een kijkje nemen bij de volgende Business Meets bijeenkomst bij Fort Lent.

 

Bekijk hieronder nogmaals de introductievideo van Business Meets

Na de introductie van het nieuwe Business Meets door Ber Pas, directeur RAN Media, besteeg Mark Wegh, Porsche liefhebber en eigenaar van Porsche Centrum Gelderland, het podium. Na een korte presentatie door Mark over de Porsche-wereld, kregen we een uitgebreide rondleiding met meer achtergrondinformatie over Porsche Centrum Gelderland. Rond 19.00 uur werd het buffet geopend en konden alle gasten genieten van de diverse heerlijke gerechtjes die geserveerd werden door Café Restaurant De Vereniging uit Elst. Gerard Kerkhoff: “De dankbaarheid van de mensen die ik heb kunnen verrassen met mijn gastvrijheid is de brandstof om elke keer weer heel diep te gaan. Mijn professionele carrière is altijd zeer divers geweest, ik heb de scepter al mogen zwaaien in een aantal mooie horecazaken en evenementenlocaties.”

Tijdens deze avond maakten de gasten die direct lid werden van Business Meets kans op een 3-tal leuke prijzen: 1 dag Porsche rijden, een ballonvaart voor 2 personen met Ballonvaren Grave Paschal Noor en een verzorgd diner voor 2 bij Café Restaurant De Vereniging in Elst. Ook is de online prijs, een avond film kijken met 50 personen inclusief drankjes en popcorn van Pathé, uitgereikt. Om 20.15 uur maakte Ber samen met Gerard de winnaars bekend.

Nogmaals gefeliciteerd:

 • Simko Crum – Broekhuis Arnhem (winnaar online actie: VIP-Arrangement voor 50 personen bij Pathé)
 • Hans Ebben – Aan de kook gaan (Dag Porsche rijden met Porsche Centrum Gelderland)
 • Carola Rodrigues – Expert Social Selling  (Ballonvaart voor 2 personen bij Ballonvaren Grave  Paschal Noor)
 • Paul van Schaijk – Leo van Schaijk (Verzorgd diner incl. drankarrangement voor 2 personen bij Café Restaurant De Vereniging)

Nogmaals veel dank aan onderstaande bedrijven die 26 november tot een succes hebben gemaakt

In editie 1 van Nijmegen Business van 2020 lees je een uitgebreid (foto)verslag van deze gezellige en drukke netwerkavond. Was je aanwezig? Bekijk de foto’s hieronder of via onze Facebookpagina.

Lid worden

Na drie succesvolle jaren RAN Business Ontmoet, met spraakmakende evenementen bij o.a. De Giro, het Openluchtmuseum en Watergoed is RAN Media toe aan vernieuwing. Maak kennis met Business Meets. De basisingrediënten blijven bestaan: gezelligheid, laagdrempelig en perfect verzorgd op mooie locaties. Maar het vernieuwde kennis- en netwerkplatform wordt meer dan dat: kennisdeling wordt het kernthema. Met spraakmakende sprekers, een heerlijk walking dinner en luxe locaties, wordt Business Meets hét netwerkevenement waar je bij wilt zijn!

Voordelen Business Meets lidmaatschap

 • Uitnodiging 6 Business Meets evenementen
 • Toegang voor 4 personen per keer
 • Netwerkmogelijkheden met regionale ondernemers
 • Gratis walking dinner (drankjes voor eigen rekening)
 • Spraakmakende sprekers
 • Elke maand het laatste zakelijke regionale nieuws in je mailbox
 • Abonnement op Arnhem/Nijmegen Business
 • Online businessprofiel met inzicht leden en aanwezigen
 • Verbetert je vindbaarheid in zoekmachines

Een Business Meets lidmaatschap bedraagt slechts € 295,- (ex. btw). Business Meets You… in 2020?

Word lid voor 2020

Foto’s door Jimmy Israel & Jan Adelaar.