De allereerste editie van Nijmegen Business is uit! Deze uitgave van het nieuwe jaar staat weer boordevol inspirerende ondernemersverhalen uit de regio Nijmegen. Met op de cover dit keer BYRON.

“BYRON Brand Directors: Durf jij voorop te lopen?” – Lees de coverstory op de website van Njmegen Business.

Een extra dag vol voorspoed gewenst!

Niet alleen gaan we een nieuw jaar in, een schrikkeljaar bovendien, maar ook een nieuw decennium. En of de grote boerenprotesten voorlopig even voorbij zijn of niet, de effecten van de stikstofcrisis merken we in 2020 pas echt goed. Bedrijven moeten rekening houden met de uitstoot van stikstof en treffen nu al maatregelen. Extra maatregelen, zoals het verlagen van de maximumsnelheid, moeten de bouwsector nu alsnog wat ruimte geven.

Ook moet de energietransitie écht van de grond komen. Eind dit jaar moet de CO2-uitstoot al met een kwart verlaagd zijn ten opzichte van 1990.

En de Brexit gaat er nu echt komen. Daarmee komt een eind aan veel onzekerheid, maar over de toekomstige handelsrelaties blijven nog veel vragen onbeantwoord.

Nijmegen Business volgt deze onderwerpen op de voet, maar begint haar eerste editie van 2020 ‘iets dichter bij huis’ met interessante specials over familiebedrijven en ondernemen in de grensstreek.

Zoals gewoonlijk staan er ook weer bijzondere, regionale bedrijven in de picture. Byron staat deze keer op de cover. Dit creatieve reclamebureau heeft haar focus op branding en helpt haar relaties zich te identificeren en dit op een passende wijze uit te dragen, om zo huidige en toekomstige klanten te bereiken.

Verder gaat de Rabobank in gesprek met de genomineerden voor de titel Nijmeegs Ondernemer van het jaar 2019 en doen wij verslag van de verkiezing zelf.

Tenslotte een terugblik op de aftrap van Business Meets, een vooruitblik op het volgende event op 28 januari en alles wat je moet weten over de Golfcompetitie die in april van start gaat.

Op een succesvol jaar, met in elk geval een extra dag voor voorspoed!


Lees Nijmegen Business 01-2020

Nijmegen Business 01-2020 valt vrijdag 17 januari regionaal op de mat en is tevens online te lezen via ISSUU.

> Blader online

> Bekijk foto’s van de bladpresentatie