Nieuws

De november editie van Hallo! Nijmegen is uit!

By 5 november 2019 No Comments

In het weekend van 2-3 november is de nieuwste editie van Hallo! Nijmegen verspreid naar onze 225.000 lezers. In de november editie vind je weer boordevol interessante verhalen over onze prachtige regio. We besteden deze uitgave extra aandacht vitaliteit en de gezondheidszorg.

Zo maak je in onze coverstory kennis met dΓ© allround logopediepraktijk van Nijmegen: Praatjuf. Met vestigingen in Lankforst, Weezenhof, Tolhuis, Grootstal, Lent en Nijmegen-Noord biedt Praatjuf oplossingen voor stem-, spraak- en taalproblemen voor zowel kinderen als volwassenen. “Logopedie heeft alles te maken met communicatie, een basisvoorwaarde voor een gelukkig leven.”
Ook bij Zoutkamer Elst zijn ze uiteraard voor een gelukkig leven. Met hun medicijnvrije en 100% natuurlijke behandeling tussen luchtweg- en huidaandoeningen bieden zijn halotherapie oftewel zouttherapie aan die astma, COPD, bronchitis, psoriasis en eczeem te lijf gaan. Eva en Eric Schrijver vertellen ze er alles over.
Verder lees in de nieuwe Hallo! Nijmegen meer over Stichting Matchis, Lopers Company die 35 jaar bestaan, de hielscan bij ‘Hart for Her’ in Nijmegen Γ©n nemen we een kijkje op de Nijmeegse markt, dit keer is dat Hatert!

En vergeet natuurlijk niet de Hallo! Nijmegen Woordzoeker!

Veel leesplezier!

Hallo! Nijmegen editie 9 met o.a.

πŸ‘‰ Praatjuf: de allround logopediepraktijk
πŸ‘‰ Schep een luchtje bij Zoutkamer Elst
πŸ‘‰ NIEUW: HΓ© kiek deur!
πŸ‘‰ Lopers Company bestaat 35 jaar
πŸ‘‰ Hatert: Van alle markten thuis
πŸ‘‰ 24 november: Verander je wachtwoorden dag
πŸ‘‰ Hallo Collega: vind jouw nieuwe uitdaging!
πŸ‘‰ Nieuw gedicht van Wout Waanders

>> Lees de nieuwe editie ook online viaΒ ISSUU.