In het weekend van 6-7 juli wordt de nieuwe juli editie van Hallo! Nijmegen huis-aan-huis verspreid in Nijmegen. Maar is ook (al) gratis mee te nemen op diverse afhaalpunten in de regio! De nieuwe editie staat zoals altijd weer boordevol interessante verhalen, tips en leuke winacties! Maar wat is juli in Nijmegen zonder de… Vierdaagse! In deze uitgave besteden we uitgebreid aandacht aan deze internationale wereldberoemde Nijmeegse wandelmars.

Ook wereldberoemd is het Nijmeegse bedrijf wat dit keer op de cover pronkt. De Koninklijke Barenbrug Groep is hofleverancier van grasmatten van diverse bedrijven wereldwijd, ook de voetballers van EKs en WKs spelen graag op hun prachtige groene velden. En het spiksplinternieuwe gras waar jij straks aan de Waalkade de feesten op viert? Juist… ook van Barenbrug! Je leest er meer over in onze coverstory.

We meldden het al: De Vierdaagse. Deze uitgave zoomen we in op de routes en stellen we je voor aan een aantal locaties die aan en rondom de route gevestigd zijn. En natuurlijk hebben we onze eigen Harm Edens (presentator Vierdaagse bij Omroep Gelderland) aan de jas getrokken voor een interview waarin hij ons graag uitlegt waarom de Stop Plastic campagne van National Geographic deze dagen zo belangrijk is, juist tijdens de Vierdaagse.

Ook vind je leuke verhalen van de lopers zelf. En vergeet natuurlijk niet de Hallo! Nijmegen Woordzoeker: je kunt super leuke (Vierdaagse) prijzen winnen!

Veel leesplezier en een fijne zomer gewenst!

Hallo! Nijmegen editie 6 met o.a.

✅ Cover: Gras van Barenbrug op groene Waalkade tijdens Vierdaagse

✅ Harm Edens over plastic reductie tijdens Nijmeegse Vierdaagse

✅ Vierdaagse Nijmegen: De 4 dagen uitgelicht

✅ Waar pak jij een terrasje tijdens deze zomer?

✅ Fiets kwijt tijdens de Vierdaagse, je vindt ‘m waarschijnlijk bij AFAC…

✅ Hallo! Nijmegen Vierdaagse Woordzoeker

✅  De laatste beste 4 inzendingen van ‘Het mooiste plaatje van de regio’

>> Lees de nieuwe editie ook online via ISSUU.