Haal die slingers maar tevoorschijn!

Je kon vorige maand geen magazine openslaan, of het ging over de feestdagen die inmiddels achter ons liggen en de nieuwe start die toen nog in het vooruitzicht lag. Tegelijk voerde een zekere scepsis met betrekking tot onze goede voornemens de boventoon. 

Aansluitend op die moeilijk vol te houden goede voornemens, duikt UIT Nijmegen deze maand in de mooiste feestlocaties. Iedereen krijgt in zijn of haar leven wel eens te maken met het organiseren van een evenement. Of het nu op zakelijk gebied is, zoals een presentatie van de jaarcijfers of een jubileum, of een persoonlijke aangelegenheid als een trouwfeest.

Daarbij is meestal het vinden van een goede locatie een van de belangrijkste zaken. Om die te vinden, is het raadzaam een checklist te maken van wat je exact nodig hebt. Zo voorkom je dat je last-minute iets moet regelen of zelfs iets moet missen. Om je alvast wat richting te geven, hebben we een aantal prachtige locaties voor je op een rij gezet. Op een mooi event!

Namens het team van UIT Nijmegen

Ber Pas

Volg ons ook op Facebook en Instagram en je hoeft nooit meer een leuk event te missen!

Veel leesplezier!

Lees de nieuwe UIT en afhaalpunten

Lees hieronder de nieuwe UIT online. Benieuwd waar je UIT gratis kan meenemen? Bekijk hier het dichtstbijzijnde afhaalpunt bij jou in de buurt.