Wij kijken terug op een succesvol en veelzijdig jaar. Ook 2019 was een jaar om met trots op terug te kijken. Graag nemen we je mee in een overzicht van onze successen en geven we je een preview van onze plannen voor 2020!

Zichtbaarheid met onze magazines

We brachten in totaal 14 mooie dikke edities van Arnhem Business en Nijmegen Business uit, vol inspirerende verhalen van ondernemers uit de regio, 10 interessante uitgaves van onze stadsmagazine Hallo! Nijmegen, 5 edities van QV én 7 leuke edities van UIT Nijmegen (in juni zijn deze twee laatste magazines samengegaan) inclusief de pocket Vierdaagse editie in samenwerking met de Vierdaagsefeesten met het complete programma. In november kwam daar tevens een nieuwe uitgave van Topzaken bij!

Online reputatie

Je kon het al eerder lezen in Arnhem en Nijmegen Business magazine. Door de samenwerking met 3AMI zijn onze online platform nog verder gegroeid. Er hebben diverse landelijke partijen zich aangesloten om van ons nieuwsplatform gebruik te maken. Zij plaatsen wekelijks content op onze websites, om de vindbaar van hun klanten te verbeteren en de ranking in Google verhogen. Met onze businessplatformen hebben we vandaag de dag een bereik van  zo’n 185.000, met onze consumentenplatformen is dat zo’n 440.000(!). Mede doordat we voor UIT Nijmegen een nieuwe interactie website hebben gelanceerd waarbij je het overzicht vindt van alle evenementen in Nijmegen en omgeving. In 2020 gaan we onze online platformen nog verder uitbreiden!

Netwerken en kennisdeling

Uiteraard was 2019 ook het jaar van verbinden en kennisdeling. We introduceerden Business Meets, het vernieuwde netwerkplatform voor de regio: RAN Business Ontmoet in een nieuw en verbeterd jasje. Met 400 bezoekers beleefden op 26 november een fantastische kick-off!

Daarnaast organiseerden we een succesvolle editie van de Arnhem en Nijmegen Business Rally én werden er weer veel nieuwe contacten gelegd bij onze Golfcompetitie en Autotestdagen. Ook de locaties voor onze bladpresentaties zorgden voor mooie bijeenkomsten. Tevens stond haring dit jaar centraal, want zowel bij de Arnhemse, als de Betuwse Haringparty droegen we een steentje (en harinkje) bij.

Wat kun je van ons verwachten in 2020?

Dagelijks werkt RAN Media met een enthousiast team aan nieuwe concepten om onze interactieve platformen te verbeteren. Daarnaast staan er nieuwe ideeën in de week om de zichtbaarheid voor regionale bedrijven te vergroten, daarvoor gaan we samenwerkingen aan met diverse partijen. Daarover hoor je binnenkort meer.

Natuurlijk gaat Business Meets officieel van start, op 28 januari is de eerste bijeenkomst gepland bij Fort Lent. Wil je aanwezig zijn? Voor slechts €295,- mag je het hele jaar komen naar onze 6 bijeenkomsten (incl. gratis walking dinner!) samen met 3 introducees, meld je nu aan via www.business-meets.nl.

Natuurlijk brengen we in 2020 weer inspirerende edities van zowel Arnhem als Nijmegen Business uit, elke editie kent een interessant thema. Daarnaast verhogen we, wegens succes, de frequenties van Hallo! Nijmegen van 10 naar 12 edities en komen we met UIT Nijmegen ook 12 keer uit. Met natuurlijk weer de felbegeerde Vierdaagse (pocket) editie in samenwerking met de Vierdaagsefeesten. Wil jij je ook profiteren in onze magazines? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Deel uitmaken van ons team?

Wil je ook aan de slag bij RAN Media en werken aan onze mooie initiatieven? Wij zoeken nog salestijgers! Kom je kennismaken? Stuur ons een mailtje.

Een jaar om naar uit te kijken dus! We wensen jou hele fijne feestdagen en veel geluk, gezondheid en goede zaken voor 2020. Tot volgend jaar!
Volg ons op Linkedin, Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven. Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief www.ranmedia.nl/mail

Met vriendelijke groet,

Het team van RAN Media
Arnhem Business | Nijmegen Business | Hallo! Nijmegen | UIT Nijmegen | Topzaken | 3AMI

Ber Pas, Sjoerd van Dijk, Jessica Weeren, Bas Giling, Heleen Kommers, Angela Kuijpers, Coen Pas, Danielle Schoonenberg, Roy Sultan en Fabian Laurentzen.