De nieuwe Arnhem Business is uit! De zevende en laatste editie van dit jaar staat weer boordevol inspirerende ondernemersverhalen uit de regio Arnhem. Met op de cover dit keer topondernemer Marwin Melis van Melis Logistics dat dit jaar 100 jaar bestaat. Dat moest natuurlijk gevierd worden met een cover op Arnhem Business.

“Wanneer je bedrijf 100 jaar bestaat dan pak je groots uit. Dan ga je voor goud. Dat is precies wat Marwin Melis van Melis Logistics gedaan heeft. Of hoe hij het zelf zegt: ‘Wanneer het gekker kan, dan kan het nog gekker bij Melis Logistics.” – Lees de coverstory op de website van Arnhem Business.

In deze editie lees je ook meer over de wereld van financieren. BDO laat hun klanten aan het woord over begeleiding van financieringstrajecten. ING Bank is sterk in financieringen van commercieel vastgoed. Gemeente Lingewaard laat hun ideale vestigingsklimaat zien. Ook de beveiliging van je (bedrijfs)pand verdient extra aandacht in deze donkere dagen. Van den Berg Arnhem is hiervoor de juiste partij. 

Eveneens aan bod komen Cibod over functioneel beheer, Go online over websites, Zoever over het E-bike poolsysteem en Allin1Mediaservice over moederschap en art direction. Het is een greep uit de ondernemers die zich presenteren. Tot slot kun je je verlekkeren aan de mooiste bolides. Je vindt een verslag van de autotestdag aan het eind van dit nummer. Autotestdag gemist? Neem gerust contact op met deelnemende dealers voor een testrit met één van de geshowde auto’s. 

Verder heeft de finale van de Arnhem en Nijmegen Business Golfcompetitie plaatsgevonden. We kijken terug op een fantastische competitie: prachtig weer, geweldige golfbanen en enthousiaste spelers. Aanrader voor volgend jaar! Daarnaast zijn de RAN Business Ontmoet bijeenkomsten nog altijd populair. We bezoeken vier keer per jaar inspirerende locaties en voeren aantrekkelijke activiteiten uit. Dat maakt netwerken leuk en makkelijk. Word lid voor 2019 en woon op 23 november de volgende bijeenkomst bij Ahoud Devil’s IJshockey gratis bij. 


Lees Arnhem Business 07-2018

Arnhem Business 07-2018 valt vrijdag 9 november regionaal op de mat en is tevens online te lezen via ISSUU.

> Blader online