De nieuwe Arnhem Business is uit! De vijfde editie van dit jaar staat weer boordevol inspirerende ondernemersverhalen uit de regio Arnhem. Met op de cover dit keer Toni Bienemann van de PEJA Groep.

“Wereldhandel als tweede natuur” – Lees de coverstory op de website van Arnhem Business.

Verder in deze editie:

‘Innovation distinguishes between a leader and a follower’

Steve Jobs, voorzitter, CEO en medeoprichter van Apple Inc., overleed in 2011. Zijn erfenis allerminst. De zakenmagnaat en investeerder wordt gezien als een pionier op het terrein van de microcomputer. 

De Chileense kunstenaar Sebastian Errazuriz exposeerde onlangs bij The Elizabeth Collective in New York met standbeelden van onder meer Steve Jobs, Elon Musk, Mark Zuckerberg en Jeff Bezos. De expositie schuift bekende personen uit de techindustrie naar voren als mythologische figuren, verantwoordelijk voor de snelle verandering die de wereld nu doormaakt. 

Het eerste beeld van de expositie is ‘The Prophet’. Steve Jobs zit in zijn bekende coltrui en spijkerbroek voorover gebogen over een iPhone. Zowel de naam als de vorm van het standbeeld zijn een verwijzing naar de beroemde ‘Denker’ van Auguste Rodin.  Tot de Leiders met een grote L behoort absoluut de PEJA Group, producent van elektromotoren met de hoogste categorie energielabel IE4. Onlangs opende PEJA een fabriek in China. 

De industrie in China heeft in de afgelopen periode een enorme ontwikkeling meegemaakt en de nieuwste technologieën verwerkt in het productieproces; daar zijn dan ook de meest duurzame fabrieken te vinden. Je leest er alles over in de coverstory van deze editie. 

Verder passeert een flink aantal netwerkevents de revue: de Arnhem Business borrel, de Arnhem en Nijmegen Business Rally, de tweede editie van RAN Business Ontmoet in Concertgebouw De Vereeniging, de Arnhemse én Betuwse Haringparty en de jaarlijkse barbecue van Broekhuis. 

Je ziet: genoeg kennis en mooie verslagen om tot je te nemen in de zomerperiode die voor ons ligt. 

Lees Arnhem Business 05-2019

Arnhem Business 05-2019 valt vrijdag 12 juli regionaal op de mat en is tevens online te lezen via ISSUU.

> Blader online

> Bekijk foto’s van de bladpresentatie