De nieuwe Arnhem Business is uit! De derde editie van dit jaar staat weer boordevol inspirerende ondernemersverhalen uit de regio Arnhem. Met op de cover dit keer Tom van Dalen van Van Dalen Groep BV.

“Afval, reiniging en infra” – Lees de coverstory op de website van Arnhem Business.

Verder in deze editie:

In editie 3 van Arnhem Business staat duurzaamheid centraal. Duurzaamheid omvat méér dan de zorg om het milieu. Een ontwikkeling is ook duurzaam als er rekening wordt gehouden met economische, menselijke en sociale aspecten. Want niet alleen natuurlijke bronnen zijn schaars, ook goed functionerende sociale netwerken en maatschappelijk vertrouwen zijn niet onuitputtelijk.

Arnhem Business duikt in het gehele spectrum van duurzaamheid. Van de autotestdag met uitsluitend elektrische wagens tot een reportage over de gemeente Overbetuwe, een goed voorbeeld van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Dat veel zaken duurzamer moeten, is voor de meeste Nederlanders wel duidelijk, maar tegelijk ook redelijk abstract. De Van Dalen GROEP laat echter in de coverstory zien dat dit helemaal niet zo abstract hoeft te zijn: “Voor elke afvalstroom hebben wij wel een oplossing. Zo dragen we ons steentje bij aan de circulaire economie en helpen we de klant niet alleen om duurzamer te ondernemen, maar ook om daardoor op den duur te besparen op de afvalstromen.”

In deze editie verder een bijzonder verhaal. Het verhaal over De Nieuwe Belevenis, een belevingswereld voor mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking, voor dementerenden en voor ernstig zieke kinderen. Een aantal trotse ambassadeurs uit ons eigen netwerk komt aan het woord, in de hoop anderen ook te enthousiasmeren.
Duurzaamheid begint bij een mentaliteitsverandering. Een decennium lang, van 2009 tot 2018, riep de jaarlijkse landelijke Dag van de Duurzaamheid op tot zo’n omslag. Maar het mooiste voorbeeld van die mentaliteitsverandering is misschien wel het afschaffen van die speciale dag. Vanaf 10 oktober vorig jaar is het in Nederland namelijk iedere dag de Dag van de Duurzaamheid!

Duurzaamheid is investeren in de toekomst. Het betaalt zich méér dan terug!

Lees Arnhem Business 03-2019

Arnhem Business 03-2019 valt vrijdag 19 april regionaal op de mat en is tevens online te lezen via ISSUU.

> Blader online

> Bekijk foto’s van de bladpresentatie