De nieuwe Arnhem Business is uit! De allereerste editie van dit jaar staat weer boordevol inspirerende ondernemersverhalen uit de regio Arnhem. Met op de cover dit keer E-UNIT, een primeur in Arnhem. Met hun innovatieve product vertellen zij hoe je slim, succesvol en duurzaam kunt ondernemen.

“Dit is zo’n verhaal waar je een glimlach van krijgt. Niet alleen vanwege het innovatieve en ingenieuze product, maar ook vanwege het ontstaan daarvan.” – Lees de coverstory op de website van Arnhem Business.

Verder in deze editie:

Trendwatchers menen dat een persoonlijke benadering in 2019 nóg belangrijker wordt. ‘Persoonlijk’ kan verschillende betekenissen hebben. Zo kan het begrip verwijzen naar de manier waarop je contact met elkaar hebt, maar het kan ook over gepersonaliseerde content gaan, of over het leveren van maatwerk.

In de special over familiebedrijven, hangt ‘persoonlijk’ samen met het zetten van dat stapje éxtra, het er voor elkaar zijn en het zoeken naar oplossingen, in plaats van een ‘Nee’ verkopen. Zo is de filosofie van één van de familiebedrijven die de revue passeert: “Het enige wat wij niet kunnen, is wat je niet vraagt!” Ook Dirkzwager heeft een duidelijke visie over wat ‘persoonlijk’ is: cliënten en medewerkers staan te allen tijde centraal. Het is de kunst een waardevolle en toegankelijke partner te zijn. Juridische kennis is belangrijk, maar aandacht voor sociale aspecten, het bieden van begrijpelijke dienstverlening en transparantie zijn minstens zo belangrijk. Het devies: “Succes maak je samen.” Een persoonlijke benadering bij uitstek.

En bij RAN Media staat een persoonlijke benadering ook hoog in het vaandel. Sociale activiteiten zijn daar volgens ons onlosmakelijk mee verbonden. Dáár ontstaan immers persoonlijke gesprekken in een informele sfeer. We starten een nieuwe golfcompetitie en RAN Business Ontmoet staat dit jaar in het teken van Cultuur. Ook stellen onze nieuwe medewerkers zich graag persoonlijk aan je voor. Erik Lentjes: “Voor mij zijn persoonlijke relaties ook altijd duurzame relaties. Mijn kracht is jouw online zichtbaarheid!” Angela Kuijpers: “Ik zeg wat ik doe en doe wat ik zeg. Ik bouw graag een vertrouwensband op met mijn relaties en dan is deze instelling onmisbaar!”


Lees Arnhem Business 01-2019

Arnhem Business 01-2019 valt vrijdag 18 januari regionaal op de mat en is tevens online te lezen via ISSUU.

> Blader online